Make your own free website on Tripod.com

Zelite 10,000 hitova dnevno na vasoj prezentaciji?
BwC internet marketing kampanja
"Da za vas ceo svet ZNA!"

 

Zelite 10,000 hitova dnevno na vasoj prezentaciji?

Napravljena vam je dobra internet prezentacija, korisna i zanimljiva.  Jos samo treba da NOVI zainteresovani saznaju da ona postoji.  Svi oni kojima date vizit kartu ili katalog vasih proizvoda ce znati ali to je do 15% potencijalnog trzista. Na marketing trzistu interneta ima dosta ponude vezano za popularizaciju vaseg websajta ali niko ne nudi garancije niti ce vam reci kako i gde ce se ta promocija vrsiti.  Svakako zelite da posetioci budu iz ciljne grupe zainteresovani za vase proizvode i usluge. 

Nase iskustvo kaze da samo 0,05% od ukupnog broja hitova daje pozitivan rezultat sto znaci da od 10,000 hitova dnevno samo 5 poseticoa su stvarno zainteresovani za ono sto nudite i imaju zelju da to i kupe.

Reklamna kampanja traje sest (6) meseci. U trecem mesecu vas websajt ce dobijati preko 10,000 hitova dnevno. Reklamna kampanja koju cemo mi uraditi za vas je usmerena na ciljne grupe - kupce iz Srbije, kupce iz susednih zemalja, nase sugradjane na radu u inostranstvu i strance.

BwC ima poslovne kontakte sa srodnim internet biznis registrima u zemlji i inostranstvu. Vas websajt ce biti prijavljen na preko 200 stranih biznis portala i o njegovom postajanju ce biti obavesten veliki broj potencijalnih kupaca putem e-maila.

Uslove koje morate ispuniti:

  • da ste firma
  • da imate registrovan co.yu ili top level domen
  • da se vasa internet prezentacija nalazi na hostigu na nasem serveru (50MB prostora, 1500 dinara godisnje) i da nasi webmasteri imaju pravo pristupa i pravo na dopunu stranica u Java scriptu (nevidljivo prilikom pregledavanja prezentacije) na vasoj prezentaciji)

Sta dobijate?

  • putem emaila cete biti obavesteni gde je vasa prezentacija prijavljena
  • putem emaila cete obavesteni o mesecnoj statistici posete vase prezentacije, ukupan broj poseta, sa kog podrucja
  • na pocetnoj strani cete imati vidljiv brojac hitova
  • besplatan e-mail nalog na Terra serveru (mozete mu pristupiti iz celog sveta)
  • besplatan domaci e-mail nalog tipa office@vasafirma.co.yu  kome je uradjena redirekcija ka Terra serveru.
  • otvoren nalog za modemski pristup internetu i 5 casova vremena.

Sta garantujemo?

Garantujemo da ce vas websajt posle treceg meseca imati prosecno preko 300,000 hitova mesecno, a ako se to ne dogodi onda vam vracamo naknadu koju ste platili za ovu promociju.

BwC Rating na ALEXA: 1,340,566